A SAM Programról  
SAM Program:
Kevesebb méreg, több élmény – szervezd újra az életed!
A Silegon Aktív Méregtelenítő Program a méregtelenítés évezredek óta ismert előnyeit ötvözi a modern, egészségtudatos innovációk pozitív tapasztalataival. Szemben más méregtelenítési módszerekkel, nem lemondás, hanem a többlet életprogramja. Középpontjában egy pszichológusok, gasztroenterológusok és rekreációs szakemberek által kifejlesztett komplex rendszer, valamint egy évszázadok óta használt gyógynövényből készült modern készítmény alkalmazása áll.

Ne vond meg magadtól a jót!
A program azon a felismerésen alapul, hogy egyetlen diéta, kúra vagy életmódváltás sem lehet sikeres, ha azt nem képes az ember betartani, márpedig a radikális megvonások és a szigorú korlátok, amelyek a böjtöket és a fogyókúrákat jellemzik, hajlamossá teszik az embert életmódváltási elképzeléseinek feladására.

A SAM Program nem a megvonások, hanem a testi-lelki gazdagodás programja. Nem betarthatatlan korlátokon alapul, hanem a felfedezés élményén, a tudatos életvezetésen és az okos választásokon. Ezért is viseli nevében az aktív jelzőt.Fedezz fel egy új életminőséget!
Az étrend tekintetében új ízek kipróbálására, a méregtelenítést segítő alapanyagok és fűszerek beépítésére ösztönöz. Csupán a mennyiség tekintetében javasol súlyfelesleg esetén - egészen egyszerűen betartható - korlátozásokat, miközben a rendszerességre, megtervezett közös étkezésekre és tudatosan összeállított menü fogyasztására sarkall, nagy szabadságot biztosítva az egyéni kreativitásnak.

Az étkezéseket a Silegon Méregtelenítő Kapszulák alkalmazása egészíti ki, amely a máj méregtelenítő munkáját hivatott a kúra során elősegíteni.

Egészség, szépség, otthon – mérgek nélkül
A SAM Program heti 3x30 perc szabad levegőn való tartózkodást és ugyanennyi, a normál sétánál erőteljesebb fizikai aktivitást is tartalmaz, ami a kertészkedéstől a táncig, a biciklizéstől a túrázásig bármi lehet.

A SAM Programfüzetek, amelyből idén már a második rész kerül a programban részt vevőkhöz, a háztartás és a szépségápolás szempontjából is tartalmaz útmutatást arra vonatkozóan, hogyan kerülhetjük el közvetlen környezetünkben a toxikus anyagokkal való érintkezést természetes eredetű tisztító és ápoló hatású anyagok használatával.

Élethelyzete vagy foglalkozása miatt manapság egyre több ember van fokozott veszélynek kitéve az egészséges májműködés szempontjából anélkül, hogy ennek tudatában lenne: a szennyezett nagyvárosi környezet, a félkész, konzerv- és gyorséttermi ételek rendszeres fogyasztása, a folyamatos gyógyszerszedés vagy a kémiai anyagokkal vagy való érintkezés a napi munka során mind nagy egészségügyi kockázatot jelenthetnek.

Miért igényelnek különleges figyelmet a nők?
Kevéssé ismert tény, hogy az egészséges májműködés és méregtelenítés szempontjából a nők sokkal sérülékenyebbek a férfiaknál. Orvosilag bizonyított tény, hogy azonos ártalmak esetén a problémák nők esetén hamarabb és intenzívebben jelentkezhetnek, miközben a modern életmód a nőket - a munkakörnyezet, a stresszterhelés és az alkoholfogyasztási szokások megváltozása terén egyaránt - a férfiakéhoz hasonló terhelésnek teszi ki.

A programfüzet ezekkel a problémákkal kapcsolatban is részletes, orvosi szakirodalommal alátámasztott ismeretterjesztő információkat, jó tanácsokat és egy öntesztet is tartalmaz. A SAM Program legújabb füzete az alábbi dokumentumok között megtalálható és ingyenesen letölthető.

Önteszt
Neked szükséged van méregtelenítésre?

Méregtelenítő Kalauz 2012
Tippek Trükkök fortélyok

Méregtelenítő Kalauz 2011
Méregtelenítés másképp, egészségesen

Méregtelenítő kisokos
Egyoldalas összefoglaló letöltése

Silegon Méregtelenítő Kapszulák: máriatövis-kivonatot és lecitint tartalmazó étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
  
Adatvédelmi nyilatkozat